این یکی برای من خیلی عجیبه.
یعنی اگر در یه جلسه کسی گفت دبین خوبه تبلیغ محسوب میشه؟کلا با گزینه سوم مخالفم
خیلی عجیب نیست علی جان این مال وقتیه که مثلا یک شرکت بخواد که توی جلسه در مورد محصولاتش صحبت کنه. یا مثلا توی همایش اعلام بکنه که شرکت فلان، فلان محصول جدیدش اومده.
خوب این اشتباهه باید هزینه تبلیغات کاملا مشخص باشه به قول بچهها اگه که متغیر باشه آدم حس میکنه یه جورایی شیکمی هست
به نطرم باید کاملا مشخص باشه مثلا یکی از دوستان من اگه علاقه مند بود تبلیقات داشته باشه بگم برو فلان صفحه رو ببین کاملا توزیح داده شده.
نه کاملا متغیر هست چون برای یک همایش بسته به گستردگی و شرکت کنندگانش می تونی رقم متفاوتی در خواست کنی. در حقیقت این موضوع کاملا به اثر گزاری آن برنامه وابسته است.
ولی می شه برای یک سری موارد رقم ثابت در نظر گرفت . مثلا تبلیغ در سایت که همیشه شرایط یکسانی دارد.
تبصره هم خیلی داره که من خوشم نمیاد. تخفیف ندین اصلا.
در مورد تخفیف هم باید بگم که کاری که باید اینه که هدفمند باشه و توی فعالیت گروه تاثیر بزاره. مثلا برای اعضای ارشد فعال و اعضای عادی فعال این موضوع در نظر گرفته بشه حتما
همین ها میتونه ابزار فعال کردن افراد باشه. البته من هنوز توی این موضوع یه کم در تردید هستم ولی این اولین چیزی بود که به ذهنم می اومدو احساس کردم خیلی هم بد نیست ولی تفسیر محکمی ندارم .
می تونیم بیشتر بحث کنیم در موردش
این خودکار رو بردارید که خیلی سه میباشه.
یا حداقل جاش چیپس بزارین که خوشمزه میباشه
این موضوع یه کم باید دست باز باشه نمی شه خیلی بستش می دونم سه می باشد. ولی در کل نمی شه نهی کرد. اگه پیشنهادی برای کوچک تر کردن حلقه دارید پیشنهاد بدید. ولی حذف کامل کار رو سخت می کنه