گروه کاربران لینوکس اصفهان
سپتامبر 09, 2010, 06:36:40 pm *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی اکانت برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: جشن روز آزادي نرم افزار در اصفهان...

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1] 2
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: سیاست تبلیغات  (دفعات بازدید: 116 بار)
بهراد اسلامی‌فر
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 120

WWW آدرس ايميل
« : جولای 28, 2010, 10:31:53 am »

سیاست «تبلیغات» آماده شده است و در این دوره به رای گذاشته خواهد شد.
لطفا آن را مطالعه کنید. اگه مشکلی در آن می بینید، از نگارشی تا کاربردی، لطفا تذکر بدید.

متن سیاست «تبلیغات» را در لینک زیر مطالعه کنید و نظرات خودتون را در همین صفحه ارسال کنید:
http://isfahanlug.org/doku.php?id=%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%A7%D8%AF:%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA
خارج شده است

NO one can go back & make a new begining but anyone can start from now & make a happy ending
AlirezaMazare'i
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 57

alirezaimi
« پاسخ #1 : جولای 28, 2010, 11:30:33 am »

سیاست «تبلیغات» آماده شده است و در این دوره به رای گذاشته خواهد شد.
لطفا آن را مطالعه کنید. اگه مشکلی در آن می بینید، از نگارشی تا کاربردی، لطفا تذکر بدید.

متن سیاست «تبلیغات» را در لینک زیر مطالعه کنید و نظرات خودتون را در همین صفحه ارسال کنید:
http://isfahanlug.org/doku.php?id=%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%A7%D8%AF:%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA
سلام
آقاي اسلامي هنوز اون يكي مشكل داره ها! البته بنده پست دادم جوابش رو.
براي اين هم :
1-...هدف از این سیایت تعیین تبلیغات مورد قبول، هزینه آنها و نحوه نمایش آنها می باشد. ...
2-...محتوی تبلغات نباید خلاف مرام نامه گروه باشد...
3-محتوی تبلغات نباید خلاف «سیاست مباحث مورد قبول» باشد.
4-تبصره ۱ : تبلیفاتی که خلاف قوانین لاگ نباشند و در محدوده فعالیت گروه نباشد مانند تبلیغ فروش خودکار باید به تایید حداقل ۲/۳ از مدیران و سرپرستان برسد. --> آقاي اسلامي چرا بايد لاگ تبليغات ديگران رو انجام بده؟؟
قربان شما.
خارج شده است

بهراد اسلامی‌فر
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #2 : جولای 30, 2010, 09:35:49 pm »

این رو باید آقای امین زاده ازش دفاع کنه.
من الان یه میل به آقای امین زاده می زنم تا در این مورد توضیح بدند. من هم فکر می کنم نظرم رو می دم. ولی اول باید هادی توضیحاتش را اضافه کنه

مرسی علی جان که بررسی می کنی
خارج شده است

NO one can go back & make a new begining but anyone can start from now & make a happy ending
ha_60
مدیر سایت
کاربر جدید
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

آدرس ايميل
« پاسخ #3 : جولای 30, 2010, 11:56:12 pm »

نقل قول
آقاي اسلامي چرا بايد لاگ تبليغات ديگران رو انجام بده؟؟
سوال رو کامل نفهمیدم یعنی با کلیت تبلیغات مخالفی یعنی تبلیغ هیچ کس نباید تو لاگ بشه یا فقط با اون تبصره مشکل داری؟
لاگ تبلیغات رو برای در آمد زایی انجام می ده که یکی از روش های ایجاد در آمد برای کار های آزاد هست (رجوع شود به اقای غانم زاده Cheesy)
اگه مشکل با تبلیغ خودکار، که اولا یکم سختش کردم تا به راحتی بشه جلوش رو گرفت ولی چون خلاف «سیاست مباحث مورد قبول» نیست پس در کل نمی شه ایراد گرفت بهش
خارج شده است
saeid_ghader
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

آدرس ايميل
« پاسخ #4 : جولای 31, 2010, 06:26:26 am »

سلام
دو تا اشتباه املایی:
هزینه تبلیغات متغیر بوده و با توجه به شرایط و توسط مسئول مربوطه تایین خواهد شد مثلا تایین هزینه تبلیغات همایش ها به عهده دبیر همایش خواهد بود.
کی تعیین رو اینطوری می‌نویسه؟!
خارج شده است
AlirezaMazare'i
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

alirezaimi
« پاسخ #5 : جولای 31, 2010, 08:49:08 am »

نقل قول
سوال رو کامل نفهمیدم یعنی با کلیت تبلیغات مخالفی یعنی تبلیغ هیچ کس نباید تو لاگ بشه یا فقط با اون تبصره مشکل داری؟
لاگ تبلیغات رو برای در آمد زایی انجام می ده که یکی از روش های ایجاد در آمد برای کار های آزاد هست (رجوع شود به اقای غانم زاده Cheesy)
اگه مشکل با تبلیغ خودکار، که اولا یکم سختش کردم تا به راحتی بشه جلوش رو گرفت ولی چون خلاف «سیاست مباحث مورد قبول» نیست پس در کل نمی شه ایراد گرفت بهش
يه مورد جديد پيدا كردم!!!   
حجم تبلیغات نبز نباید بیش از حد باشد .

ببينيد بنده با تبليغاتي كه در راستاي اهداف گروه باشه مشكلي ندارم حالا با هر موضوعي اما مشكل اينجاست كه بخوام براي درآمدزايي گروه مثلا تبليغ چيپس(!) رو انجام بديم/كه خوب ربطي به گروه و اهدافش نداره .
البته بنده فقط نظرم رو ميگم شايد مديران نظرشون اين باشه كه براي پيشرفت نياز به اسپانسر خارجي هست.
خارج شده است

aliva
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

آدرس ايميل
« پاسخ #6 : جولای 31, 2010, 09:50:23 am »

سلام

نقل قول
تبلیغات زبانی که به صورت آوردن نام و یا تعریف و یا هر صحبتی که جنبه تبلیغاتی داشته باشد و در مکان های رسمی لاگ مانند جلسات گروه یا همایش ها عنوان می شود.
این یکی برای من خیلی عجیبه.
یعنی اگر در یه جلسه کسی گفت دبین خوبه تبلیغ محسوب می‌شه؟کلا با گزینه سوم مخالفم

نقل قول
هزینه تبلیغات متغیر بوده و با توجه به شرایط و توسط مسئول مربوطه تایین خواهد شد
خوب این اشتباهه باید هزینه تبلیغات کاملا مشخص باشه به قول بچه‌ها اگه که متغیر باشه آدم حس می‌کنه یه جورایی شیکمی هست
به نطرم باید کاملا مشخص باشه مثلا یکی از دوستان من اگه علاقه مند بود تبلیقات داشته باشه بگم برو فلان صفحه رو ببین کاملا توزیح داده شده.
---
تبصره هم خیلی داره که من خوشم نمی‌اد. تخفیف ندین اصلا.

نقل قول
تبصره ۱ : تبلیفاتی که خلاف قوانین لاگ نباشند و در محدوده فعالیت گروه نباشد مانند تبلیغ فروش خودکار باید به تایید حداقل ۲/۳ از مدیران و سرپرستان برسد.
این خودکار رو بردارید که خیلی سه می‌باشه.
یا حداقل جاش چیپس بزارین که خوشمزه می‌باشه
« آخرين ويرايش: جولای 31, 2010, 12:19:03 pm توسط aliva » خارج شده است
بهراد اسلامی‌فر
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #7 : جولای 31, 2010, 12:31:50 pm »

نقل قول
این یکی برای من خیلی عجیبه.
یعنی اگر در یه جلسه کسی گفت دبین خوبه تبلیغ محسوب می‌شه؟کلا با گزینه سوم مخالفم
خیلی عجیب نیست علی جان این مال وقتیه که مثلا یک شرکت بخواد که توی جلسه در مورد محصولاتش صحبت کنه. یا مثلا توی همایش اعلام بکنه که شرکت فلان، فلان محصول جدیدش اومده.

نقل قول
خوب این اشتباهه باید هزینه تبلیغات کاملا مشخص باشه به قول بچه‌ها اگه که متغیر باشه آدم حس می‌کنه یه جورایی شیکمی هست
به نطرم باید کاملا مشخص باشه مثلا یکی از دوستان من اگه علاقه مند بود تبلیقات داشته باشه بگم برو فلان صفحه رو ببین کاملا توزیح داده شده.
نه کاملا متغیر هست چون برای یک همایش بسته به گستردگی و شرکت کنندگانش می تونی رقم متفاوتی در خواست کنی. در حقیقت این موضوع کاملا به اثر گزاری آن برنامه وابسته است.
ولی می شه برای یک سری موارد رقم ثابت در نظر گرفت . مثلا تبلیغ در سایت که همیشه شرایط یکسانی دارد.

نقل قول
تبصره هم خیلی داره که من خوشم نمی‌اد. تخفیف ندین اصلا.
در مورد تخفیف هم باید بگم که کاری که باید اینه که هدفمند باشه و توی فعالیت گروه تاثیر بزاره. مثلا برای اعضای ارشد فعال و اعضای عادی فعال این موضوع در نظر گرفته بشه حتما
همین ها میتونه ابزار فعال کردن افراد باشه. البته من هنوز توی این موضوع یه کم در تردید هستم ولی این اولین چیزی بود که به ذهنم می اومدو احساس کردم خیلی هم بد نیست ولی تفسیر محکمی ندارم .
می تونیم بیشتر بحث کنیم در موردش

نقل قول
این خودکار رو بردارید که خیلی سه می‌باشه.
یا حداقل جاش چیپس بزارین که خوشمزه می‌باشه
این موضوع یه کم باید دست باز باشه نمی شه خیلی بستش می دونم سه می باشد. ولی در کل نمی شه نهی کرد. اگه پیشنهادی برای کوچک تر کردن حلقه دارید پیشنهاد بدید. ولی حذف کامل کار رو سخت می کنه
خارج شده است

بهراد اسلامی‌فر
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #8 : جولای 31, 2010, 12:39:50 pm »

سلام
دو تا اشتباه املایی:
هزینه تبلیغات متغیر بوده و با توجه به شرایط و توسط مسئول مربوطه تایین خواهد شد مثلا تایین هزینه تبلیغات همایش ها به عهده دبیر همایش خواهد بود.
کی تعیین رو اینطوری می‌نویسه؟!
شرمنده سعید جان . اصلاحش کردم.
در مورد کی اینجوری می نویسه باید بگم هادی P: (بهراد زیرآب زن هم شده)
خارج شده است

ha_60
مدیر سایت
کاربر جدید
آفلاین آفلاین

آدرس ايميل
« پاسخ #9 : آگوست 01, 2010, 01:58:09 am »

در مورد املاء
من مثل ریاضی می خوندمش ولی هیچ دلیل برای اینکه با الف باشه یا با عین ارائه نمی کردن بنابراین هیچ وقت نفهمیدم با کدوم باید نوشت Cheesy
تازه کیبرد هم فارسی نداره یکم این ور اون ور رو هم باید قبول کنید Cheesy
و اما تبلیغ نمی شه بست همه چیز رو باید کلیه حالت های ممکن رو در نظر بگیرید به موقع مخالف اهداف که خوب اصلا نمی شه ولی در مواقع دیگه ممکنه لاگ نیاز داشته باشه مثلا شرکت چیپس برای تبلیغ ساده هزینه تولید یه سی دی آموزشی رو میده اینجا سرپرستان می بینن به صرفه هست یا نه ممکنه کاری که بعدش می شه ارزش بیشتری داشته باشه
و اما صحبت هم تبلیغ به حساب می یاد حداقل بایددیده شده باشه من نیام تبلیغ شرکتم رو مفتی توی لاگ بکنم بعد بگم تبلیغ نبود که حرف زدم Cheesy
خارج شده است
AlirezaMazare'i
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

alirezaimi
« پاسخ #10 : آگوست 01, 2010, 09:52:01 am »

نقل قول
يه مورد جديد پيدا كردم!!!    
حجم تبلیغات نبز نباید بیش از حد باشد .

ببينيد بنده با تبليغاتي كه در راستاي اهداف گروه باشه مشكلي ندارم حالا با هر موضوعي اما مشكل اينجاست كه بخوام براي درآمدزايي گروه مثلا تبليغ چيپس(!) رو انجام بديم/كه خوب ربطي به گروه و اهدافش نداره .
البته بنده فقط نظرم رو ميگم شايد مديران نظرشون اين باشه كه براي پيشرفت نياز به اسپانسر خارجي هست.
كسي مورد بنده رو پيگيري نكرد!
آيا واقعا هر تبليغي با هر موضوعي ميتونه انجام بشه؟
خارج شده است

بهراد اسلامی‌فر
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #11 : آگوست 01, 2010, 12:34:47 pm »

نقل قول

این موضوع را نمی شه خیلی محدود کرد. و باید انتخاب رو واگذار کرد به کسانی که در وقتش تصمیم گیرنده هستند . حالا این انتخاب ، مناسب یا نامناسب بودنش به شعور مسوولین وقت برمی گرده
مثلا اگه در یک برنامه، پذیرایی را چیپس چیتوز متقبل بشه آیا شما می خواهید بگید ما قبول نمی کنیم. به نظرم خیلی مناسب خواهد بود.
ولی من یه نکته ای به ذهنم اومد یا شاید هم بهتر بشه گفت راه حل و اون اینکه میتونیم طبقه بندی کنیم  حامیان رو مثلا طلایی نقره ای و برنزی و بگیم حامیان فعال در زمینه هایی به غیر از IT نمی توانند در لیست حامیان طلایی قرار بگیرند و  در ضمن نام آنها در پوستر های اصلی برنامه نمی تواند باشد.
این می تونه تا حدی مشکل شما رو حل کنه؟
خارج شده است

AlirezaMazare'i
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

alirezaimi
« پاسخ #12 : آگوست 01, 2010, 03:23:26 pm »

نقل قول

این موضوع را نمی شه خیلی محدود کرد. و باید انتخاب رو واگذار کرد به کسانی که در وقتش تصمیم گیرنده هستند . حالا این انتخاب ، مناسب یا نامناسب بودنش به شعور مسوولین وقت برمی گرده
مثلا اگه در یک برنامه، پذیرایی را چیپس چیتوز متقبل بشه آیا شما می خواهید بگید ما قبول نمی کنیم. به نظرم خیلی مناسب خواهد بود.
ولی من یه نکته ای به ذهنم اومد یا شاید هم بهتر بشه گفت راه حل و اون اینکه میتونیم طبقه بندی کنیم  حامیان رو مثلا طلایی نقره ای و برنزی و بگیم حامیان فعال در زمینه هایی به غیر از IT نمی توانند در لیست حامیان طلایی قرار بگیرند و  در ضمن نام آنها در پوستر های اصلی برنامه نمی تواند باشد.
این می تونه تا حدی مشکل شما رو حل کنه؟

بسیار عالیست!
آخه من از اونجایی میترسم که مثل خیلی جاهای دیگه بخوایم به در دیوار مکان جشن تبلیغات یه مورد غیر مربوط به هدف گروه رو بزنیم!  Undecided
راستی بنده اگر چیزی میگم فقط پیشنهاد هست (به عنوان یه عضو کوچک از این مجموعه) آقای اسلامی و اصلا در کار مسئولین گروه دخالت نمیکنم ،تصمیم با شماست .
خارج شده است

بهراد اسلامی‌فر
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #13 : آگوست 01, 2010, 10:34:53 pm »

این کاری که شما می کنید دخالت نیست. اتفاقا باید مطرح بشه چون یکی دو نفر چقدر می تونند جامع نگاه کنند
این انتقاد شما نتیجه مناسبی داشت. الان به هادی زنگ می زنم میگم یه اصلاح بزنه

مرسی علی جان
خارج شده است

ha_60
مدیر سایت
کاربر جدید
آفلاین آفلاین

آدرس ايميل
« پاسخ #14 : آگوست 01, 2010, 11:35:20 pm »

کسی به من زنگ نزد ها Cheesy
یه نظر من اگه همون شرکت چیپس بیاد ۵۰۰۰۰۰۰ تومان بده می تونه اسمش توی پستر اصلی هم باشه حالا یه شرکت درست حسابی هم که می خواد حامی نرم افزار آزاد باشه شما نمی زارید؟ به نظر من نه تنها بد نیست فلان شرکت بزرگ تولید کننده چیپس حامی نرم افزار آزاد باشه بلکه خیلی هم خوبه و پیش نهاد می کنم بقیه شرکت ها هم این کارو بکنن
وقتی می گیم به تایید ۲/۳ از مدیران برسه یعنی تقریبا به تایید همه وفتی مطلبی تایید اکثریت مدیران رو داشته باشه یعنی کار درستی هست از اون طرف بکم نگاه کنید Cheesy
خارج شده است
صفحه: [1] 2
  چاپ صفحه  

پرش به :