سلام دوست عزیز
به صورت اتفاقی به این نوشته برخوردم که آقای حبیبی زحمت ایجادش رو کشیدن
بنده مدیر این پایگاه و نویسنده متنی هستم که در بالا می خونید .
حرف شما کاملا صحیح هست . سایتهای باسابقه و پرطرفداری مثل اوبنتو و تکنوتاکس همیشه پاسخگوی دوستان علاقه مند به بازی ها بودن .
ولی همین عدم تمرکز و دسته بندی مناسب بود که ما رو به فکر راه اندازی همچین پایگاهی انداخت . شما در هیچ سایتی همچین دسته بندی جامعی رو برای بازی های تحت لینوکس نخواهید دید . و این ثابت شده که همیشه سایت های تخصصی بیشتر مورد توجه بودن تا سایت های عمومی با موضوع زیر مجموعه .
تعداد تمام توضيعهاى لينوكس را يه مطالعه بكنيد
بنده هم با این حرف شما مخالفم . آیا شما با آقای حبیبی آشنایی دارین ؟ آیا واقعا ایشون رو از نظر سطح اطلاعات و دانسته های کامپیوتریش میشناسین ؟
بنده و آقای حبیبی و همچنین بنیامین عزیز که از نخبه های لینوکس و مخصوصا بازی های تحت لینوکس هستن همگی با توجه به دانسته های خودمون دست به راه اندازی این پایگاه زدیم .
اصل انجمن همفکری و کمک هست . اگر ما هم پاسخگو نباشیم کاربرانی هستن که حداقل با بنیان اکثر توزیع های لینوکس آشنایی داشته باشن .
ضمن اینکه نصب بازی ها برای تمامی ( اکثر ) توزیع ها ( نصب از روی سورس ) و یا حتی پلاتفرم های دیگه یکسانه !
پس ار این حرف چیزی بیش از یک شعاره !! چون حرف دور از واقعیتی نیست .
چه امكاناتى قرار هست در اختيار كاربران فارسى زبان گذاشته بشه كه تمامى نيازهاشون برطرف مىشه ؟
قراره که فروشگاه راه اندازی بشه و بازی های حجیم راحت تر بدست دوستداران برسه . ویکی هم بزودی راه اندازی میشه و اطلاعات با بنیان بهتری ارائه میشه .
در هر صورت راه و پیشه این سایت مشخصه . نیاز های شما برای دریافت - نصب - راه اندازی - نصب درایور های مورد نیاز برای اجرای بازی و ... و خیلی چیزهای جزئی دیگه برطرف میشه .
خوب شما اگه کمی و کاستی می بینید من خوشحال میشم اولین گوش شنوا باشم .
نکته آخر :
چرا ما ایرانی ها دوست داریم همیشه همکارانمون رو در بی رحمانه ترین حالت زیر سوال ببریم ؟
شما می تونستید این پیغام رو به صورت خصوصی به مدیر سایت بدین .
آرزوی موفقیت دارم برای شما و همه ( تقریبا

)