گروه کاربران لینوکس اصفهان
سپتامبر 08, 2010, 11:56:39 am *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی اکانت برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: جشن روز آزادي نرم افزار در اصفهان...

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: سایت ایرانی بازیهای لینوکس راه اندازی شد  (دفعات بازدید: 923 بار)
atmahasan
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

آدرس ايميل
« : اکتبر 16, 2008, 11:16:41 am »

سلام دوستان وبسایت در حال حاضر شامل یک انجمن با موضوعات مختلفی که تمامی نیاز های کاربران فارسی زبان بازی های لینوکس تحت هر توزیعی را برطرف خواهد نمود، می باشد. با توجه به  یکی از بزرگترین اهداف جامعه کاربران لینوکس مبنی بر جذب کاربران به این سیستم عامل، معرفی بازی های تحت لینوکس و رفع مشکلات آن که یکی از بهترین راه‌ها به جهت ایجاد انگیزه در کاربران جهت مهاجرت به این سیستم عامل خواهد بود. با توجه به اینکه تاکنون پایگاهی مناسب به جهت دستیابی به اطلاعات متمرکز و بروز بازی ها و همچنین رد و بدل تخصصی اطلاعات وجود نداشت این سایت را راه اندازی نمودیم. امید است همه کاربران لینوکس از جمله شما دوستان عزیز علاقه مند به تفریحات دیجیتال از این وب‌سایت کمال استفاده را برده و با بیان تجربیات و دانسته های خود به دیگر کاربران موجب پربار تر شدن وبسایت خودتان شوید. امکانات ذیل را  به زودی به این وبسایت اضافه میکنیم: ویکی، پرتال خبری.

منتظر انتقادات و پیشنهادات شما هستیم

حسن حبیبی :  تیم مدیریت www.linuxgames.ir
خارج شده است
m.soleimani
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 114

393035101 SpadanBoy@Hotmail.com SpadanBoy esf_m_sol@yahoo.com
آدرس ايميل
« پاسخ #1 : اکتبر 16, 2008, 06:21:05 pm »

سلام دوستان وبسایت در حال حاضر شامل یک انجمن با موضوعات مختلفی که تمامی نیاز های کاربران فارسی زبان بازی های لینوکس تحت هر توزیعی را برطرف خواهد نمود، می باشد. با توجه به  یکی از بزرگترین اهداف جامعه کاربران لینوکس مبنی بر جذب کاربران به این سیستم عامل، معرفی بازی های تحت لینوکس و رفع مشکلات آن که یکی از بهترین راه‌ها به جهت ایجاد انگیزه در کاربران جهت مهاجرت به این سیستم عامل خواهد بود. با توجه به اینکه تاکنون پایگاهی مناسب به جهت دستیابی به اطلاعات متمرکز و بروز بازی ها و همچنین رد و بدل تخصصی اطلاعات وجود نداشت این سایت را راه اندازی نمودیم. امید است همه کاربران لینوکس از جمله شما دوستان عزیز علاقه مند به تفریحات دیجیتال از این وب‌سایت کمال استفاده را برده و با بیان تجربیات و دانسته های خود به دیگر کاربران موجب پربار تر شدن وبسایت خودتان شوید. امکانات ذیل را  به زودی به این وبسایت اضافه میکنیم: ویکی، پرتال خبری.

منتظر انتقادات و پیشنهادات شما هستیم

حسن حبیبی :  تیم مدیریت www.linuxgames.ir
آقا قبل از هر چيز به اصفهان لاگ خوش‌اومدين بعدش هم خيلى عجيب بود يه همچين معرفى سايتى من تا حالا همچين چيزى نديده بودم در كل اگر شما به قول خودتون عضو تيم مديريت اين سايت هستين اميدوارم كه موفق باشيد و بدونين كه كار جالبى را شروع كردين و به زودى همه جا مى‌شه لينك سايت شما را پيدا كرد، البته من با يه دو سه تا از حرف‌هايى كه زدين نتونستم كنار بيام و مجبور شدم جواب بدم يكيش اين‌كه گفتين :
نقل قول
با توجه به اینکه تاکنون پایگاهی مناسب به جهت دستیابی به اطلاعات متمرکز و بروز بازی ها و همچنین رد و بدل تخصصی اطلاعات وجود نداشت این سایت را راه اندازی نمودیم
كه من با اون قسمت پر رنگ شده مخالف هستم براى مثال انجمن تكنو تاكس، ابونتو و... به خيلى از پرسش‌هاى افراد توى هر سطحى جواب مناسب را مى‌دن و كسى تقريباٌ بى‌جواب از اون‌جاها بر نمى‌گرده و ديگه اين‌كه :
نقل قول
سلام دوستان وبسایت در حال حاضر شامل یک انجمن با موضوعات مختلفی که تمامی نیاز های کاربران فارسی زبان بازی های لینوکس تحت هر توزیعی را برطرف خواهد نمود

تعداد تمام توضيع‌هاى لينوكس را يه مطالعه بكنيد بد نيست از قديم گفتن سنگ بزرگ نشانه نزدن هست، يه مورد ديگه اين كه چه امكاناتى قرار هست در اختيار كاربران فارسى زبان گذاشته بشه كه تمامى نيازهاشون برطرف مى‌شه ؟ يادم هست توى انجمن ابونتو هم يك نفر همچين حرفى را زد « البته دقيقاٌ اين موضوع نبود ولى با همين لحن بود »كه با كلى اعتراض و علامت سوال رو به رو شد و هيچ وقت هم جواب قانع كننده‌اى بهشون داده نشد. خوشحال مى‌شم كه به من جواب بدين با آرزوى موفقيت و پيشرفت براى شما
« آخرين ويرايش: اکتبر 16, 2008, 06:32:20 pm توسط m.soleimani » خارج شده است
narcissus
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 10

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #2 : اکتبر 19, 2008, 02:02:37 pm »

اقای حبیبی یکم بازار گرمی کردند  Grin
خارج شده است
linuxgames
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

آدرس ايميل
« پاسخ #3 : نوامبر 30, 2008, 04:06:44 pm »

سلام دوست عزیز
به صورت اتفاقی به این نوشته برخوردم که آقای حبیبی زحمت ایجادش رو کشیدن
بنده مدیر این پایگاه و نویسنده متنی هستم که در بالا می خونید .

حرف شما کاملا صحیح هست . سایتهای باسابقه و پرطرفداری مثل اوبنتو و تکنوتاکس همیشه پاسخگوی دوستان علاقه مند به بازی ها بودن .
ولی همین عدم تمرکز و دسته بندی مناسب بود که ما رو به فکر راه اندازی همچین پایگاهی انداخت . شما در هیچ سایتی همچین دسته بندی جامعی رو برای بازی های تحت لینوکس نخواهید دید . و این ثابت شده که همیشه سایت های تخصصی بیشتر مورد توجه بودن تا سایت های عمومی با موضوع زیر مجموعه .
نقل قول
تعداد تمام توضيع‌هاى لينوكس را يه مطالعه بكنيد
بنده هم با این حرف شما مخالفم . آیا شما با آقای حبیبی آشنایی دارین ؟ آیا واقعا ایشون رو از نظر سطح اطلاعات و دانسته های کامپیوتریش میشناسین ؟
بنده و آقای حبیبی و همچنین بنیامین عزیز که از نخبه های لینوکس و مخصوصا بازی های تحت لینوکس هستن همگی با توجه به دانسته های خودمون دست به راه اندازی این پایگاه زدیم .
اصل انجمن همفکری و کمک هست . اگر ما هم پاسخگو نباشیم کاربرانی هستن که حداقل با بنیان اکثر توزیع های لینوکس آشنایی داشته باشن .
ضمن اینکه نصب بازی ها برای تمامی ( اکثر ) توزیع ها ( نصب از روی سورس ) و یا حتی پلاتفرم های دیگه یکسانه !
پس ار این حرف چیزی بیش از یک شعاره !! چون حرف دور از واقعیتی نیست .
نقل قول
چه امكاناتى قرار هست در اختيار كاربران فارسى زبان گذاشته بشه كه تمامى نيازهاشون برطرف مى‌شه ؟
قراره که فروشگاه راه اندازی بشه و بازی های حجیم راحت تر بدست دوستداران برسه . ویکی هم بزودی راه اندازی میشه و اطلاعات با بنیان بهتری ارائه میشه .
در هر صورت راه و پیشه این سایت مشخصه . نیاز های شما برای دریافت - نصب - راه اندازی - نصب درایور های مورد نیاز برای اجرای بازی و ... و خیلی چیزهای جزئی دیگه برطرف میشه .
خوب شما اگه کمی و کاستی می بینید من خوشحال میشم اولین گوش شنوا باشم .
نکته آخر :
چرا ما ایرانی ها دوست داریم همیشه همکارانمون رو در بی رحمانه ترین حالت زیر سوال ببریم ؟
شما می تونستید این پیغام رو به صورت خصوصی به مدیر سایت بدین .

آرزوی موفقیت دارم برای شما و همه ( تقریبا  Wink )
خارج شده است
m.soleimani
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

آدرس ايميل
« پاسخ #4 : دسامبر 01, 2008, 12:14:39 am »

دوست عزیز به گروه کاربران لینوکس اصفهان « اصفهان لاگ » خوش‌آمدید.

نقل قول
آیا شما با آقای حبیبی آشنایی دارین ؟ آیا واقعا ایشون رو از نظر سطح اطلاعات و دانسته های کامپیوتریش میشناسین ؟
شما خودت بگو اگر به فرض مثال خواننده مطلب جسارتاٌ این آقای حبیبی عزیز را نشناسه چی ؟ خوب طرف می‌یاد و از نوع نوشتن ایشون در موردشون قضاوت می‌کنه، که در این مورد یه آدم باسواد مطلع مقصر هست که به صورتی مطلبش را بیان می‌کنه که باعث یه علامت سوال گنده می‌شه.

نقل قول
پس ار این حرف چیزی بیش از یک شعاره !! چون حرف دور از واقعیتی نیست
بله هیچ کاری نشد نداره ولی زمانی که انجامش ممکن شد و مهمتر از اون انجامش دادیم باید در موردش محکم حرف بزنیم به امید اون روز.

نقل قول
ویکی هم بزودی راه اندازی میشه و اطلاعات با بنیان بهتری ارائه میشه
منتظر ویکی هستیم خیلی حرکت خوبی هستش.

نقل قول
در هر صورت راه و پیشه این سایت مشخصه . نیاز های شما برای دریافت - نصب - راه اندازی - نصب درایور های مورد نیاز برای اجرای بازی و ... و خیلی چیزهای جزئی دیگه برطرف میشه
این به نظر جزئیات خیلی مهم هستند و همین‌ها هستن که کلیات را می‌سازن امیدوارم که خیلی زود به این مسائل رسیدگی کنید.

نقل قول
خوب شما اگه کمی و کاستی می بینید من خوشحال میشم اولین گوش شنوا باشم .
نکته آخر :
چرا ما ایرانی ها دوست داریم همیشه همکارانمون رو در بی رحمانه ترین حالت زیر سوال ببریم ؟
شما می تونستید این پیغام رو به صورت خصوصی به مدیر سایت بدین .
همین مقدار که این موضوع می‌تونه برای شما مهم باشه برای ما هم می‌تونه مهم باشه. این نیست که شما حق نوشتن به هر سبکی را این‌جا داشته باشین ولی چون دلگیر می‌شین همین‌جا به شما پاسخ داده نشه. اگر شما افراد نخبه در این زمینه دارین جای خوشحالی برای همه ایرانی‌ها هستش ولی ما هم این‌جا کسانی را داریم که حرفی برای گفتن دارن ولی به سبک خودشون عمل می‌کنن پس عمل عکس‌العمل داره. در مورد بی ‌رحمانه‌ترین حالت نظری ندارم به غیر از این که با صغرا کبرا کردن برای گفتن یه نظر هم وقت شما گرفته می‌شه هم وقت من، پس شما اولین گوش‌شنوا باش برای چندتا انتقاد رک و پوست‌کنده.

نقل قول
آرزوی موفقیت دارم برای شما و همه ( تقریبا   Wink )
منم آرزو موفقیت برای شما و همه دارم « همه » و همچنین یه آرزو برای شخص شما که که از تقریب‌ها دور بشین و سعی کنید بگین که یه نفر هستین با یک سری عقاید نه یک نفر با چند سری عقاید این‌جا این حق به شما داده می‌شه که راحت باشین. این شعاری هستش که توی گروه کاربران لینوکس اصفهان بهش عمل می‌شه « ورود و استفاده برای عموم آزاد است »

موفق باشید  Wink
« آخرين ويرايش: دسامبر 01, 2008, 12:20:44 am توسط m.soleimani » خارج شده است
linuxgames
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

آدرس ايميل
« پاسخ #5 : دسامبر 01, 2008, 03:35:04 am »

سلام مجدد

دوست عزیز من
به فرض اینکه این نوشته برای شما ایجاد سوال ( به قول خودتون (( گنده )) ) کرد و شما هم مدیر این انجمن هستید نتیجه می گیریم که برای همه این سوال بوجود اومده ؟؟!!
این نوشته عینا در سایت های معتبر زیادی هم انتشار پیدا کرد و با استقبال نسبتا خوبی هم مواجه شد . ولی شما اولین فردی هستید که همچین ایرادی گرفتید . و این موضوع تجربه ای شد که از دوستان عزیزم خواهش کنم قبل از همچین اقدامی مشورتی با بقیه گروه هم داشته باشن تا باعث همچین عکس العملی نشه . نتیجه گیری از بازتاب این خبر طی این یک ماه نشون میده که ایراد از جانب ما نیست . چون ادعایی نکردیم که تواناییش و نداشته باشیم .
دقیقا بنده هم از نوشته شما بیشتر غرض ورزی رو حس کردم تا انتقاد سازنده . شاید فرد خیرخواه منتقد مقصر هست که به صورتی نقدش رو بیان می کنه که باعث ایجاد ایهام در حرفاش بشه .
نیازی به اثبات انتقاد طلبی ما نیست ولی بد نیست این رو هم مطالعه کنید . این نمونه ای هست به عنوان مشتی از خروار انتقاداتی که به ما شد و ما هم با جان و دل پذیرفتیم
http://linuxgames.ir/forum/index.php?topic=63.0
ما همیشه گوش شنوا بودیم .
اگه ممکنه تفسیر این عبارت رو قید بفرمایید :
نقل قول
همچنین یه آرزو برای شخص شما که که از تقریب‌ها دور بشین و سعی کنید بگین که یه نفر هستین با یک سری عقاید نه یک نفر با چند سری عقاید
خارج شده است
m.soleimani
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

آدرس ايميل
« پاسخ #6 : دسامبر 01, 2008, 12:58:59 pm »

اول سلام
نقل قول
این نوشته عینا در سایت های معتبر زیادی هم انتشار پیدا کرد و با استقبال نسبتا خوبی هم مواجه شد . ولی شما اولین فردی هستید که همچین ایرادی گرفتید . و این موضوع تجربه ای شد که از دوستان عزیزم خواهش کنم قبل از همچین اقدامی مشورتی با بقیه گروه هم داشته باشن تا باعث همچین عکس العملی نشه . نتیجه گیری از بازتاب این خبر طی این یک ماه نشون میده که ایراد از جانب ما نیست .
پس لطفا از این به بعد بنویسید همه‌جا به غیر از یک‌جا و چون اولین ایراد گرفته شده نسبت به شماست با توجه به مدت راه اندازی انجمنتون نباید زیاد مطمئن و حق به جانب صحبت کنید.

نقل قول
دقیقا بنده هم از نوشته شما بیشتر غرض ورزی رو حس کردم تا انتقاد سازنده . شاید فرد خیرخواه منتقد مقصر هست که به صورتی نقدش رو بیان می کنه که باعث ایجاد ایهام در حرفاش بشه .
خوب حالا منم باید دلگیر بشم و بگم چرا پیام خصوصی نفرستادین یا... ولی من نظرم این هست که همه حق دارن نظر بدن و این‌که نظر همه محترم هست حتی اگر باب میل ما نباشه.

نقل قول
نیازی به اثبات انتقاد طلبی ما نیست ولی بد نیست این رو هم مطالعه کنید . این نمونه ای هست به عنوان مشتی از خروار انتقاداتی که به ما شد و ما هم با جان و دل پذیرفتیم
http://linuxgames.ir/forum/index.php?topic=63.0
قبل از هر چیز اگر نیاز نیست پس اثبات نکنید
درباره اون لینک هم من وقتی کلیک کردم من را به صفحه‌ای راهنمایی کرد و متن زیر را برای من نمایش داد و از من خواست :
نقل قول
اخطار!
موضوع یا انجمن مورد نظر، برای شما محدود می باشد و شما اجازه دیدن آن را ندارید.
لطفا وارد شوید و یا برای داشتن دسترسی ثبت نام کنید با انجمن Linux Games. 
دوست عزیز اگر برای همه فعالیت می‌کنید و بدون چشم داشت پس ثبت نام برای خوندن یه مطلب چیز کاملاٌ بی معنی و مفهومی هستش اگر باز به دل نمی‌گیرید و این بحث را یه بحث دوستانه تلقی می‌کنید به نظر من این یعنی این‌که هرکس حتی یک بار به سایت ما سر بزنه ثبت نامش کنیم که بعد بگیم ببین آمار را Roll Eyes و فکر می‌کنم هیچ لذتی نداشته باشه این کار. این مورد را بدون احساس هیچ قرض و مرضی بخون اولین چیزی بود که به ذهنم رسید گفتم شاید خودتون هم تا حالا باهاش مواجه شده باشین.

نقل قول
اگه ممکنه تفسیر این عبارت رو قید بفرمایید :
همچنین یه آرزو برای شخص شما که که از تقریب‌ها دور بشین و سعی کنید بگین که یه نفر هستین با یک سری عقاید نه یک نفر با چند سری عقاید
شما نوشته بودین :
نقل قول
آرزوی موفقیت دارم برای شما و همه ( تقریبا  Wink   )
اون تقریباٌ که نوشتین گنگ بود می‌شد با روش شما خیلی زود دلگیر شد و گفت منظور شما با من بوده و یا می‌شد نتیجه گرفت که وای وای برای کی آرزو نکرد طرف بدبخت شد  Grin صبر کن زود ترش نکن منظور من این بوده که منظورت را صحیح برسونی یعنی چی تقریباٌ اوکی باز هم می‌گم به دل نگیر من خوشحال می‌شم با هم دوست باشیم و به یاد داشته باش فقط دوستات براشون مهم هست که چی می‌نویسی چون دوست دارن دوستشون جلوی بقیه سربلند باشه.
 پی نوشت : مردم از بس فلسفه بافتم  Grin چون اصولاٌ برای کسی صغرا کبرا نمی‌کنم ولی شما یه مورد خاص هستین Wink

موفق باشید  Wink
« آخرين ويرايش: دسامبر 01, 2008, 01:13:14 pm توسط m.soleimani » خارج شده است
linuxgames
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

آدرس ايميل
« پاسخ #7 : دسامبر 01, 2008, 01:31:18 pm »

سلام دوست خوب من
شما دوست خوب من هستید . با هر عقیده ای باشید . شما که انتقاد کردید . حتی اگه فحش هم میدادید باز هم دوست من بودید .
این متن رو با دوستان تنظیم کردیم که با توجه به حجم کم مطلب دارای همه اطلاعات لازم باشه . و این فرمایش شما که نباید یک متن ثابت برای معرفی تو سایت ها قرار می گرفت به هیچ وجه الزامی نیست ! قابل هضم نیست.
من دقیقا مطلب شما رو قرینه کردم برای خودتون . آیا نمیشه با هر فرد مثل خودش رفتار کرد ؟ پس چیزی که عوض داره گله نداره .
شما همیشه چند کلمه اول یک عبارت رو می خونید و نتیجه می گیرید . برای فهمیدن نوشته ای که روش فکر شده باید فکر کرد تا منظور نویسنده رو درک کرد .
حمل بر خودستایی نباشه و امیدوارم مثل قبل منظوری نگیرید .ولی با توجه به توهینی که شده باید توضیح بدم تا برای بعضی ها ایهام ایجاد نشه .  دوست من این مشتی بود نمونه خروار . ۵ سال هست که تو اینترنت دارم فعالیت می کنم . مگه من عقده بازدید دارم ؟ عقده ثبت نام کاربر دارم ؟ چرا توهین می کنید ؟ چرا ایجاد توهم می کنید که منم در برابر حرف های شما موضع بگیرم ؟
تنها و تنها بخش محدود به ثبت نام سایت ما بخش پیشنهادات و انتقادات جامعه کاربری هست !! هیچ لینکی محدود نیست . حتی یک بخش محدود هم برای کابرا نیست ...
اون بخش هم بنا بر سیاست هایی محدود شده که قابل عرض نیست .
مورد آخر :
دوست من !  شما اینو بخون ((‌ آرزوی موفقیت دارم برای شما و همه ( تقریبا  Wink   ) ))
بخش اول چی میگه ؟ آرزوی موفقیت دارم برای شما
درست نیست آدم از هر چیزی منظور بگیره .
شاید برای شما آدمها فرقی بکنن . ولی برای من همه یکی هستن ... از بزرگ تا کوچیک همه یکسان هستن و هر جا نیاز باشه و مخاطبم هر فردی که باشه براش به قول شما ( صغری کبری ) می کنم .
خارج شده است
m.soleimani
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

آدرس ايميل
« پاسخ #8 : دسامبر 01, 2008, 01:39:12 pm »

سلام دوست خوب من
شما دوست خوب من هستید . با هر عقیده ای باشید . شما که انتقاد کردید . حتی اگه فحش هم میدادید باز هم دوست من بودید .
این متن رو با دوستان تنظیم کردیم که با توجه به حجم کم مطلب دارای همه اطلاعات لازم باشه . و این فرمایش شما که نباید یک متن ثابت برای معرفی تو سایت ها قرار می گرفت به هیچ وجه الزامی نیست ! قابل هضم نیست.
من دقیقا مطلب شما رو قرینه کردم برای خودتون . آیا نمیشه با هر فرد مثل خودش رفتار کرد ؟ پس چیزی که عوض داره گله نداره .
شما همیشه چند کلمه اول یک عبارت رو می خونید و نتیجه می گیرید . برای فهمیدن نوشته ای که روش فکر شده باید فکر کرد تا منظور نویسنده رو درک کرد .
حمل بر خودستایی نباشه و امیدوارم مثل قبل منظوری نگیرید .ولی با توجه به توهینی که شده باید توضیح بدم تا برای بعضی ها ایهام ایجاد نشه .  دوست من این مشتی بود نمونه خروار . ۵ سال هست که تو اینترنت دارم فعالیت می کنم . مگه من عقده بازدید دارم ؟ عقده ثبت نام کاربر دارم ؟ چرا توهین می کنید ؟ چرا ایجاد توهم می کنید که منم در برابر حرف های شما موضع بگیرم ؟
تنها و تنها بخش محدود به ثبت نام سایت ما بخش پیشنهادات و انتقادات جامعه کاربری هست !! هیچ لینکی محدود نیست . حتی یک بخش محدود هم برای کابرا نیست ...
اون بخش هم بنا بر سیاست هایی محدود شده که قابل عرض نیست .
مورد آخر :
دوست من !  شما اینو بخون ((‌ آرزوی موفقیت دارم برای شما و همه ( تقریبا  Wink   ) ))
بخش اول چی میگه ؟ آرزوی موفقیت دارم برای شما
درست نیست آدم از هر چیزی منظور بگیره .
شاید برای شما آدمها فرقی بکنن . ولی برای من همه یکی هستن ... از بزرگ تا کوچیک همه یکسان هستن و هر جا نیاز باشه و مخاطبم هر فردی که باشه براش به قول شما ( صغری کبری ) می کنم .
ببین من که نوشته بودم بدون قرض بخون حالا کی اوله یه مطلب را می‌خونه و نتیجه‌گیری می‌کنه ؟
باز بخونش ولی این بار بدون این احساس که من داشتم توهین می‌کردم خواهی دید که توهینی در کار نبوده  Wink
خارج شده است
linuxgames
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

آدرس ايميل
« پاسخ #9 : دسامبر 01, 2008, 01:49:40 pm »

دوست من ... من خیلی خوب می تونم منظور شما رو از روی نوشته هاتون بفهمم
نیازی به دوباره خوندن نمی بینم
موفق باشید تا همیشه
خارج شده است